13 Ağustos 2010 Cuma
Kavurmalı Omlet
MALZEMELER
30 gr kavurma
1 adet küçük boy taze kırmızı biber
3 adet yumurta
15 ml sıvıyağ
40 gr taze kaşar peyniri
15 gr tereyağı
tuz
HAZIRLANIŞI
Taze kırmızı biberi çoj ince şeritler halinde doğradıktan sonra teflon bir tavada kavurma ile birlikte soteleyin. Çukur bir kaba kaşar peynirini rendeledikten sonra yumurtaları kırın ve bir tutam tuz ekleyerek iyice karıştırın. Teflon bir tavada tereyağını eritin. Ardından yumurtalı karışımı ilave edin. Yumurtalar pişmek üzereyken kavurmalı karışımı da ekleyin. Üzerini kapatıp bir üsre daha pişirin ve sıcakken servis yapın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder